Δερματίνη – Ο καλύτερος σύμμαχος του hotel & restaurant design

Δερματίνη – Ο καλύτερος σύμμαχος του hotel & restaurant design

Οι επιχειρήσεις φιλοξενίας και εστίασης αποτελούνται από τους πιο πολυσύχναστους κοινόχρηστους χώρους, που μπορεί κανείς να συναντήσει. Χώροι υψηλής αισθητικής και ιδιαίτερης άποψης, φιλοξενούν καθημερινά αμέτρητους πελάτες και καλεσμένους. Πώς λοιπόν μπορεί μια επιχείρηση να ανταπεξέλθει στην σχεδιαστική πρόκληση που θα συνδυάσει κομψότητα, άνεση αλλά και ανθεκτικότητα στους χώρους υποδοχής και εστίασης;

Η απάντηση βρίσκεται στο τεχνόδερμα, τη γνωστή σε όλους δερματίνη. Σε όποιο χώρο και αν εμφανίζεται, αποδίδει μια ιδιαίτερη αύρα. Από rustic lounges, με μια ζεστή διάθεση,πιο homy διάθεση, σε μοντέρνους minimal χώρους, όπως state-of-the-art εστιατόρια και bar που αντιπροσωπεύουν τη νέα εποχή του interior design.

Πρέπει να γνωρίζουμε τι δερματίνη επιλέγουμε καθώς στο εμπόριο κυκλοφορούν διαφορετικές ποιότητες, όπως απλές δερματίνες και δερματίνες τεχνικών προδιαγραφών. Οι τεχνικές προδιαγραφές του συγκεκριμένου υφάσματος είναι σαφώς πολλά υποσχόμενες. Ανθεκτικό σε λεκέδες πάση φύσεως, αδιάβροχο, απόλυτα άφθαρτο σε γδαρσίματα (anti-scratch) και καψίματα. Αυτόματα λοιπόν, γίνεται σύμμαχος κάθε διακοσμητή αλλά και επιχειρηματία.. Μπορεί να μην είναι η πιο οικονομική επιλογή στη διακόσμηση, αποτελεί όμως μια αξιόπιστη επένδυση που αποδίδει σχεδιαστικά και λειτουργικά το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Location: The Proxi restaurant in Chicago