Πολιτική επιστροφής χρημάτων και προϊόντων

Επιστροφές πραγματοποιούνται σε χρονικό διάστημα εντός 14 ημερών από την ημέρα παραλαβής της παραγγελίας σας από την εταιρεία μεταφορών και τα προϊόντα θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση στην αρχική τους συσκευασία και επάνω να έχουν όλα τα ταμπελάκια. Δεν επιστρέφονται προϊόντα τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί ή έχουν πλυθεί.

Η επιστροφή θα πρέπει να συνοδεύεται από αντίγραφο της Απόδειξης Λιανικής Πώλησης ή Τιμολόγιο .

Η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία. Στις περιπτώσεις αντικαταβολής και τραπεζικής κατάθεσης πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής ή το τιμολόγιο που συνόδευε τα προιόντα. Σε περίπτωση έκδοσης τιμολογίου πρέπει η επιστροφή να γίνεται με δελτίο αποστολής.

Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Σε περίπτωση επιστροφής ελαττωματικών ειδών δεν επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής. Αντιθέτως, στην περίπτωση επιστροφής ειδών για προσωπικούς λόγους τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για την επιθυμία σας να μας επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε εγγράφως στο info@dellitextile.com με την ένδειξη «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» και σημειώνοντας την ημερομηνία και τον αριθμό του παραστατικού αγοράς.

Εφόσον το www.dellitextile.gr ενημερωθεί για την επιθυμία του πελάτη για άσκηση του δικαιώματος υπαναχώρησης, θα αποστείλει ηλεκτρονικά ένα υπόδειγμα εντύπου υπαναχώρησης, προκειμένου να συμπληρωθεί από τον πελάτη.

Για λόγους υγιεινής δεν γίνονται αποδεκτές αλλαγές στα :

Η διεύθυνση στην οποία μπορείτε να επιστρέψετε τα προϊόντα είναι:

ΤΡΟΠΟΙ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Η Delli Textile πραγματοποιεί αποστολές σε όλη την Ελλάδα .

Η αποστολή της παραγγελίας γίνεται μέσω ΕΛΤΑ currier ή μεταφορικής εταιρίας ανάλογα τον όγκο της παραγγελίας .
Τα μεταφορικά έξοδα επιβαρύνουν το πελάτη για αγορές μέχρι 49,99€ από 50,00€ και άνω τα μεταφορικά είναι δωρεάν .
*Ισχύει για παραγγελίες μέχρι 20 κιλά βάρους ή ογκομετρικού. 

Οι αποστολές γίνονται εντός 2 – 10 εργάσιμων ημερών .

*Δεν υπολογίζονται τα Σαβατοκύριακα και οι αργίες.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ