Ταπετσαρίες – Η νέα αγάπη στο interior design

Ταπετσαρίες – Η νέα αγάπη στο interior design

Ταπετσαρίες, το trend που τόσο αγαπήθηκε.

Τις χρησιμοποιούμε για να αναδείξουμε το χώρο μας, να τον φωτίσουμε και για τους πιο τολμηρούς να “ενώσουμε” κλασικό παρελθόν και μοντέρνο παρόν, με ιδιαίτερους συνδυασμούς.

Οι νέες τάσεις στις ταπετσαρίες, έρχονται για να μας βοηθήσουν να μεταμορφώσουμε το χώρο μας και την αύρα της καθημερινότητάς μας.

Έντονα patterns συνεχίζουν να έχουν τα πρωτεία. Floral σε διαφορετικούς τόνους, επιβλητικά γεωμετρικά μοτίβα με funky διάθεση αλλά και απλές διαγραμμίσεις ή χρωματικοί συνδυασμοί με “νερά” μπορούν να ολοκληρώσουν απόλυτα τους καθιστικούς, κοινόχρηστους χώρους, τα μπάνια, όπως και τα υπνοδωμάτια.

Υφές και 3D prints εισέρχονται δυναμικά στο προσκήνιο. Αγαπημένο βελούδο για πολυτέλεια και ζεστασιά, μπερδεμένες γεωμετρίες που “ξεπροβάλλουν” από τους τοίχους για minimal διάθεση και το διαφορετικό silk burlap, που θυμίζει την υφή από παραδοσιακό σακί, για όποιον το τολμήσει. Οι υφές στις ταπετσαρίες, θα απογειώσουν το design στους χώρους που θα επιλέξετε και σίγουρα θα συζητηθούν.

Χρωματικοί συνδυασμοί για την κατάλληλη ατμόσφαιρα. Grey palettes και dusty pink αναμένεται να τα συναντήσουμε πολύ, μιας και τείνει να γίνει ένας από τους πιο αγαπημένους συνδυασμούς. Γήινες και nude αποχρώσεις προετοιμάζουν το χώρο για διακοσμητικά statements. Tέλος, σκούρο μπλε, βαθύ κόκκινο και αποχρώσεις πράσινου έρχονται να μας εκπλήξουν σε μοναδικούς συνδυασμούς.

Μπορεί οι designers για λίγο να τις είχαν παραμελήσει , αλλά οι ταπετσαρίες έκαναν σίγουρα δυναμικό comeback και ήρθαν για να μείνουν.